Nieuws

Afvalwater veilig en efficiënt vervoeren

Afvalwater veilig en efficiënt vervoeren

Wilo lanceert de Wilo-Rexa PRO-S, Wilo-Rexa FIT-S en Wilo-Rexa MINI3-S versnijdende pompen. Die zorgen voor een betrouwbare afvoer van afvalwater en rioolwater in gebouwen. De dompelpompen van de Dortmundse technologiespecialist beschikken elk over radiale, roestvast stalen schoepen.

Veilig en efficiënt

Dankzij de dubbele schaarwerking breken zij vaste stoffen in kleine stukjes. Dat garandeert volgens de fabrikant een verstoppingsvrije werking.

De productseries kregen een nieuw ontwikkelde, efficiënte hydrauliek. Hierdoor kan de installateur kleinere leidingen gebruiken en de installatie- en onderhoudskosten verlagen.

De enkelfasige modellen kunnen worden aangesloten via het stopcontact. Dat maakt extra elektrische installatie overbodig.

De Wilo-Rexa FIT-S maakt een probleemloze drukafvoer volgens EN 12050-1 mogelijk.

De Wilo-Rexa PRO-S is bestand tegen verstopping en voldoet ook aan EN 12050-1. Daarnaast kreeg deze een goedkeuring voor Ex-zones 1 en 2 volgens ATEX.

De functie cloudintegratie, onder de naam Nexos-intelligentie maakt monitoring en bediening op afstand mogelijk. Dat garandeert altijd het juiste debiet in de verzamelleidingen. En dat voorkomt afzettingen en verstoppingen in het volledige drukafvoernetwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.