Nieuws
BenBits trekt aan het langste eind.

Het Hof van Justitie verwierp onlangs de klacht van Perfetti van Melle Benelux BV dat BenBits zijn kauwgom niet ‘natuurlijk’ en ‘plasticvrij’ mag noemen. Dus gaat directeur BenBits Milan Dontje vol elan verder en brengt het bedrijf ook een salmiaksmaak.

Plasticvrij

Milan Dontje, directeur van BenBits: “We mogen onze kauwgom dus vanaf nu na uitspraak van de rechter officieel plasticvrij én natuurlijk noemen. Alle andere, grote kauwgommerken maken hun kauwgom van plastic en dat vertellen ze er liever niet bij. Want stel je voor dat iedereen weet dat ze eigenlijk plastic eten. Wij produceren met natuurlijke gom en vegan waarmee we aan een duurzamere toekomst bijdragen.”

Uitbreiding productaanbod

Milan vervolgt: “Ik ben blij dat het Hof ons wederom in het gelijk stelde, een bevestiging van onze vastberadenheid. Deze uitspraak betekent veel voor onze rol als kleine en innovatieve speler. Wij laten zien waar wij voor staan en geloven in een kauwgom en verpakking die beter is voor mens en milieu. Voor ons ook een mooi moment om onze toekomstplannen aan te kondigen. We gaan ons productaanbod uitbreiden met een salmiaksmaak.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.