Nieuws
Industrie kruipt een jaar later uit coronadal

Nog drie maanden en Wots/IP in Utrecht opent de deuren. Fijn dat we na vier jaar weer mogen maar vooral nuttig. Want niets doet beter begrijpen als live met elkaar praten. U treft er allerlei noviteiten maar ook diverse seminars voor verdieping.

Wots 2022

En schreef u als standhouder al in voor PIP (Proces Innovatie Prijs) of misschien bij een van de andere werelden de Tech Award. Naast een vakjury beoordeelt ook de bezoeker alle innovaties. Altijd verhelderend.

Als pers kregen we al een kijkje achter de schermen. Van de Lab-challenge, het waterstofplein, de Feda Lounge en natuurlijk aan de IP-kant de Machevo hotspots en het Pump Plaza. Samen met zusterblad Bulk maakt PompNL de beurscatalogus. Daarin gaan we dieper in op de inhoud van de seminars. Die catalogus delen ze uit op de beursvloer dus daar kunt u tzt nog heel wat informatie uithalen. Net als nu al op de beurssite natuurlijk.

Aan de Laboratoriumkant ook nog drie Xpeditions. Over voedselveiligheid, veilig werken en innovaties in de sample workflow. Hoppenbrouwer werpt met een business case aan de Automation-kant zijn licht op cyber security.

En omdat de jeugd de toekomst heeft en iedereen tegen een arbeidstekort aanloopt, zocht de beursorganisatie ook samenwerking met de Hogeschool Arnhem/Nijmegen (HAN).

Belangrijke onderwerpen

Maar ze zoomen ook in op het chipstekort en de kernenergiediscussie met partijen aan tafel als Intel en TSMC en de Stichting Kernvisie. De veiligheidsman van de centrale Borssele deelt zijn dagelijkse bezigheden in die generatie 4.0-centrale.

Vrijdagmiddag sluit de beurs waarschijnlijk met een CEO-paneldiscussie.

Kortom, genoeg om de beurswebsite regelmatig te raadplegen om op de hoogte te raken van de actuele stand van zaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.