Nieuws

Inschrijving Wots-awards en PIP open

Inschrijving Wots-awards en PIP open
De PIP-winnaar van 2014: Pathema (circulair koelen).

De inschrijving voor zowel de Tech Awards als de Proces Innovatie Prijs (PIP) staan weer open. FHI, organisator van de WOTS eind september van dit jaar roept bedrijven op hun nieuwe product of technologie in te sturen. Naast een vakjury krijgt ook het publiek de gelegenheid een stem uit te brengen.

Wots-Awards en PIP

Exposanten zullen tijdens World of Technology & Science 2022 de meest nieuwe en innovatieve producten of technologieën onder de aandacht brengen. De TechAward geeft extra aandacht aan deze innovaties. De WoTS kent vijf categorieën, corresponderend met de zogenaamde ‘werelden’ op de beursvloer. Naast World of Automation is dat World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing (deze laatste prijs heet officieel PIP).

Green TechAward

Op WoTS 2022 vindt voor de eerste keer de uitreiking van de Green TechAward plaats. De exposant die kan aantonen dat de ingebracht innovatie een aantoonbare positieve bijdrage levert aan duurzaamheid, maakt kans op deze Green TechAward.

Vakprijs

Een vakjury beoordeelt alle inzendingen op diverse criteria. De vier noviteiten die de jury per categorie als de beste waardeert, krijgen een plek in de eregalerij op de beursvloer in de betreffende ‘World’.

Publieksprijs

De noviteiten komen ook op www.wots.nl waar ook websitebezoekers kunnen stemmen. De genomineerden voor de publieksprijs krijgen extra promotie.

De genomineerden presenteren bovendien hun innovatie op de beursvloer in een ‘TechAward straat’. Daarnaast komt op de stand van de genomineerde ook nog een uiting om de nominatie voor de TechAward nog duidelijker te maken. Tijdens de beurs op dinsdag, woensdag en donderdag kunnen bezoekers nog steeds stemmen waarna de organisatie dan aan het einde van de beursweek de winnaars per categorie bekendmaakt.

De PIP-prijsuitreiking vindt plaats op het Machevo Hotspots paviljoen. Die van de Tech Awards op de exposantenborrel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.