Nieuws
Watson-Marlow verandert naam naar totaaloplosser

Watson-Marlow Fluid Technology Group neemt een nieuwe naam aan. Met Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) legt de onderneming extra nadruk op de strategie om alle klanten een totaaloplossing te bieden.

Watson-Marlow

Watson-Marlow, onderdeel van Spirax-Sarco Engineering plc, wil zich verder ontwikkelen om nog meer in te spelen op de behoeften van onze sectoren. Van levenswetenschappen (bv. farmaceutische industrie), voedsel- en drankenproducenten tot aan andere industriële markten.

Watson-Marlow verandert naam naar totaaloplosser
Andrew Mines, Managing Director van WMFTS.

Andrew Mines, Managing Director van WMFTS, licht toe:“We ervaren dit als een spannende tijd en we groeien voortdurend. De vraag blijft stijgen naar onze kwaliteitsproducten, oplossingen en technische expertise in alle sectoren waarin we acteren. We stellen ons altijd al ten doel om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Dat willen we continueren en onze nieuwe naam benadrukt deze strategische visie en toewijding. We willen voorts het volledige potentieel benutten van onze merken, producten en diensten. Op die manier willen we de groei van onze huidige en toekomstige klanten ondersteunen. We innoveren daarbij ook verder in ons duurzaam succes in lijn met onze kernwaarden.”

Groeien en innoveren

De naamsverandering vloeit dus voort uit de strategische visie van het bedrijf. Het bedrijf wil merken en producten beter op elkaar afstemmen om nog betere oplossingen te bieden aan de klanten, voor een groeiend aantal toepassingen.

Het bedrijf blijft bovendien op verschillende vlakken innoveren. Zo ontwikkelen ze verder hun sectorgerichte en consultatieve verkoopaanpak. Ook zet het bedrijf in op het verder digitaliseren van de bedrijfsprocessen door de website volledig te herstructureren en te upgraden.

Twee nieuwe fabrieken

Het bedrijf gaat ook de klanten beter ondersteunen én de productiecapaciteit opdrijven. Een kapitaalinjectie ondersteunt de bouw van twee nieuwe fabrieken. Zo komt er voor het merk BioPure een nieuwe fabriek van 11000 m² in Portsmouth, Groot-Brittannië. Een nieuwe fabriek van 14.000 m² met acht nieuwe cleanrooms verrijst in Devens, Massachusetts, VS.

Watson-Marlow onderschrijft de One Planet duurzaamheidsstrategie die het moederbedrijf Spirax-Sarco Engineering plc. Lanceerde. Deze routekaart voor het bouwen aan een duurzamere toekomst vormt de leidraad voor activiteiten van het bedrijf om in samenwerking met o.a. leveranciers, klanten en plaatselijke gemeenschappen een betere wereld achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.