Nieuws

VOMI blijft maar groeien. Onlangs voegde het Versteden fabrikant van glasvezelversterkte kunststof leidingsystemen uit Bergen op Zoom aan de ledenlijst toe.

Versteden

Versteden ontwerpt, produceert en installeert glasvezelversterkte kunststof (GVK) leidingsystemen in Polyester, Vinylester of Epoxy met of zonder een thermoplastische liner in PE, PP PVC-U, PVC-C, Pvdf of Extfe. Deze leidingsystemen dienen als procesleidingen, koelwaterleidingen, brandwaterleidingen en in dampretoursystemen. Met meer dan 40 jaar ervaring en ongeveer 100 medewerkers noemt het bedrijf zich marktleider in GVK-leidingsystemen in de Benelux.

VOMI groeit verder met Versteden leidingsystemen
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fabricage

Detailengineering, planning en projectbeheer vinden plaats in de fabriek in Bergen op Zoom. Net als de fabricage van alle leidingen, fittingen en flenzen. Een aparte prefabricageafdeling maakt van alle componenten hanteerbare leidingstukken die het eigen montageteam vervolgens op locatie plaatst. Deze aanpak stelt het bedrijf in staat om volledige projecten te realiseren met inbegrip van het vereiste projectmanagement. Turnkey in GVK leidingsystemen.

Duurzaam

De lange levensduur (> 50 jaar) en het lagere CO2-equivalent maken GVK tot en geduchte concurrent van beton of staal. Zo zorgen het geringere gewicht bij transport en montage voor energiebesparing. De lagere milieubelasting maken het tot een duurzaam product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.