Nieuws
Vanzetti Engineering cryogene pompen op vier international events

Het Italiaanse Vanzetti Engineering presenteert zijn cryogene pompen voor LNG op de komend Adipec in Abu Dhabi, op de Kormarine in Busan en op de Chines Marintec in Shanghai. En eerder nam het al deel aan de Gastech in Singapore van 5-8 September 2023. Daarmee geeft het bedrijf aan op te stomen in de energie- en maritieme markt.

Vanzetti Engineering

“Tot een paar jaar geleden konden we ons LNG als belangrijkste scheepsbrandstof niet voorstellen. Maar met de huidige wetgeving rondom milieu-impact van scheepvaart, vormt het een waardig alternatief. Breed gedragen aanvaarding van LNG aangedreven schepen hangt niet alleen af van de technologie maar staat of valt met infrastructuur voor het tanken van LNG en investeringen in uitbreiding van de technologieën. Vandaar dat we op de beursvloeren graag de discussie aangaan met ketenpartners over de behoeften rondom het onderwerp.” Aldus Valeria Vanzetti Ghio, directeur van Vanzetti Engineering over de beursdeelname.

Cryogene pompen

In Singapore trof het bedrijf 750 medestandhouders in 20 hallen rondom de thema’s gas, LNG, waterstof en energie. Daar toonde het de Artika 160-2S cryogene dompelpomp en de voor hoge drukken geschikte VT-3. Volgende week op de energiebeurs in Abu Dhabi vult het samen met ruim 2.200 16 hallen met innovaties voor de hele energiesector. Zo treft de bezoeker er een decarbonisatiezone, een maritieme en logistieke zone, en een digitaliseringszone aan. Parallel vinden er conferenties plaats.

Op Kormarine het Zuid-Koreaanse Busan van 24-27 oktober 2023 vindt de bezoeker diverse landenpaviljoens en zeven van brancheorganisaties. De 700 bedrijven uit 30 landen tonen net als Vanzetti (hal 2/ Stand 4L03) hun kunnen op de maritieme markt. Het bedrijf zag zijn aandeel cryogene pompen sinds 2021 behoorlijk stijgen in deze sector vandaar de aanwezigheid. Ook China kan na de coronaperiode eindelijk weer ontvangen. In 2019 scoorde Marintec in Shanghai (nu van 5 tot 8 december 2023) 2.200 standhouders en bijna 72.000 bezoekers uit 100 landen. Dus de lat ligt erg hoog voor ontvangst van alle scheepsbouwers en de hele supply chain er om heen. Vanzetti Engineering exposeert in hal 2/ Stand N2E5C.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.