Nieuws

Vanderkamp Pompen neemt Potappel Techniek over

Vanderkamp Pompen neemt Potappel Techniek over

Vanderkamp Pompen uit Zwolle beschikt met de overname van Potappel Techniek uit Kruiningen halverwege vorige maand over meer verhuuractiviteiten in Nederland.

Vanderkamp

Beide bedrijven werkten al enige jaren nauw samen. De overname vormt volgens het bedrijf dan ook een logische vervolgstap binnen de strategie om de positie van Vanderkamp Pompen in Nederland te versterken. De activiteiten van Potappel Techniek gaan verder onder de naam Vanderkamp Service. Deze naam werd vorige maand op de Aqua Nederland Vakbeurs officieel bevestigd.

Overname verbreedt basis

Rick van der Kamp, directeur Vanderkamp Pompen: “Wij verwelkomen de nieuwe collega’s uit Kruiningen. De intensieve samenwerking die wij de afgelopen jaren al hadden, toont aan dat we goed bij elkaar passen. Door de schaalvergroting die er ontstaat met de overname zijn we beter in staat onze bestaande verhuurklanten in Zuidwest Nederland en Vlaanderen te bedienen. Daarnaast verwelkomen wij de klanten van Potappel Techniek. Zij betekenen voor ons een waardevolle aanvulling op het gebied van service-activiteiten.“

Potappel Techniek

Wouter Potappel, directeur Potappel Techniek: “Wij zien erg uit naar de verdere samenwerking met Vanderkamp Pompen. Zowel als bedrijf als op persoonlijk vlak zullen wij ons door deze overname verder ontwikkelen om onze klanten nog beter van dienst te zijn onder de nieuwe naam Vanderkamp Service. Tevens zullen wij ook met de verhuurvloot van VanderKamp de verhuuractiviteiten verder uit breiden vanuit onze vestiging te Kruiningen.“

Activiteiten

Vanderkamp Pompen verhuurt vanaf 1991 grote en complexe, tijdelijke pompsystemen. Het bedrijf verschaft op dit moment 25 medewerkers werk in sectoren als oppervlaktewater, afvalwater, drinkwater, industrieel water en fire fighting.

Potappel Techniek voert al vanaf 2009 service uit aan pompen en aandrijvingen en verhuur pompen. Het bedrijf telt vier medewerkers en richt zich met name op de regionale markt van Zuidwest-Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.