Nieuws
Van Zutphen Industrial BV distributeur Begemann- en Gabbioneta-pompen

Op 1 december 2020 verwierf Van Zutphen Industrial BV het distributeurschap voor Begemann en Gabbioneta pompen en onderdelen. Sinds 2016 biedt het bedrijf ondersteuning voor alle rotating equipment.

Distributeur Begemann en Gabbioneta

Vanuit een nieuwe locatie in Yerseke levert Van Zutphen Industrial BV nieuwe pompen van bovengenoemde merken. Maar het bedrijf ondersteunt ook alle gebruikers met onderdelen, revisies en upgrades. Zo werkt het samen met diverse partners voor engineering, IoT en smart sensors. Zo kan het iedere klant ontzorgen en helpen het productieproces te optimaliseren.

Van Zutphen Industrial BV

De medewerkers van het Zeeuwse bedrijf kunnen vanuit eerdere banen bogen op jarenlange ervaring in diverse industriële sectoren. Van daaruit bieden ze diensten op het vlak van asset management, maintenance strategy development en optimalisatie van condition based, predictive, preventive & reactive maintenance. “Het ondersteunen van de klant bij iedere vorm van onderhoud, flexibel, zo efficiënt mogelijk en tegen beheersbare kosten, dat is waar Van Zutphen Industrial BV voor staat”, aldus eigenaar Otto van Zutphen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.