Nieuws
Tandwielpompen voor bedrijfszekere processen op Pump Plaza

Suurmond staat tijdens Wots/IP eind september in Utrecht op PumpPlaza stand 8D050. Daar toont het bedrijf tandwielpompen van de merken die het vertegenwoordigt. Namelijk MAAG Pump & Filtration Systems AG; GATHER Industrie GmbH en HNP Mikrosysteme GmbH.

Bedrijfszekere processen

In een tijd waar tekorten in grondstoffen en materialen de boventoon voeren, levertijden oplopen en de roep om duurzame oplossingen steeds nadrukkelijker klinkt, speelt een bedrijfszeker proces een steeds grotere rol. Pompen vormen een wezenlijk onderdeel van een proces en vertegenwoordigen het dynamische onderdeel van de installatie. Risico’s op stilstand wil de procesoperator dan ook minimaliseren.

Tandwielpompen

Tandwielpompen worden specifiek geconfigureerd voor de applicatie en zijn daarmee bedrijfszeker. Zeker in deze tijden met oplopende leveringstermijnen komt een investering in kwaliteitsproducten uw bedrijfszekerheid ten goede. Hun modulaire bouwwijze maakt ze geschikt voor aanpassing aan de chemische eigenschappen van het verpompte of gedoseerde product maar ook aan de typische procesdata zoals viscositeit en bedrijfstemperatuur.

Tandwielpompen voor bedrijfszekere processen op Pump Plaza

Suurmond toont op de beurs onder andere zijn tandwielpompen voor volumestromen van 1 µl/uur tot max. 2’400 l/min. Voor het doseren en transfereren van vloeistoffen met drukopbouw. Ook het verpompen vanuit een eventueel vacuüm behoort tot de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.