Nieuws

Rare tijd rondom Coronavirus blijft nog even

Pumps&Valves/Solids in Rotterdam Ahoy 2 en 3 oktober 2019

Beschikt u ook niet over een glazen bol? Troost u, niemand in deze rare tijden. Dus waar het heengaat? Geen idee. Maar dat we voorlopig nog niet af zijn van het Coronavirus, lijkt evident. 6 april werd al ingehaald door 1 juni 2020. En dan nog blijft het een vraag hoe snel we alles daarna weer oppakken. Vandaar dat beursorganisaties opnieuw hun agenda bezien.

Rare tijd: geen Hannover Messe 2020

Hannover Messe besloot gisteren de beurs voor dit jaar helemaal van de agenda te schrappen. Dat betekent voor het eerst in 73 jaar geen Hannover Messe.

Intussen constateert de beursorganisatie dat het Coronavirus de economie al tot stilstand brengt. ‘Vraag en verkoop in Duitsland nemen af. Er ontstaat stagnatie in supply chains, we zien productiestops en bedrijven vragen arbeidstijdverkorting aan.  

Digitaal platform

Dr. Jochen Köckler, Chairman of the Board of Management, Deutsche Messe AG signaleert dat juist in tijden van crisis de behoefte aan informatie toeneemt. Dus onderneemt de organisatie op dit moment stappen bij de ontwikkeling van een digitaal platform waar beursbezoekers en standhoduers elkaar alsnog kunnen vinden en bevragen.

Pumps&Valves Antwerpen

Ook easyfairs België kiest eieren voor zijn geld. P&V Antwerpen werd eerst verplaatst van eind maart naar half juni maar inmiddels staat de beurs in Antwerpen in combinatie met de Maintenance voor 7 (10.00-19.00) en 8 oktober (10.00- 18.00 uur) 2020 op de agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.