Nieuws
Non-stop verpompen in de afvalwaterbehandeling

Ontdekte u al ons digitale magazine? Daarin vertellen diverse partijen over hun dagelijkse bezigheden met het verpompen van afvalwater. Zoals Axflow over hoe u uw tijd voor onderhoudsinterventies kunt halveren.

Afvalwaterbehandeling

De samenstelling van (afval)water beïnvloedt de werking van uw installatie. Denk bijvoorbeeld aan het verpompen van hoogvisceuze slurries zoals ingedikt slib, schadelijke delen als vezelrijke doekjes, touwen, ‘pruiken’ of stukken hout.

Dit ziet u mogelijk terug in zowel het water- en energieverbruik, de veiligheid van de betrokkenen, de service-interventies en onderhoudskosten aan uw apparatuur. De toegepaste technieken bepalen mede de betrouwbaarheid van het waterbehandelingsproces.

Non-stop verpompen

Voor het behoud van een goede installatie en de hierbij horende veiligheid en betrouwbaarheid van uw proces is het raadzaam om periodiek onderhoud uit te voeren aan uw apparatuur. Axflow: “Een waterzuiveringsproces kenmerkt zich door een aantal kritische punten waar verschillende vloeistoffen worden verpompt, gemixt, geïnjecteerd en gefilterd. Wij bieden oplossingen die de bedrijfszekerheid van het proces ten goede komen en de kosten voor service-interventies minimaliseert.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.