Nieuws

Jansen Pompentechniek BV is de nieuwe naam

Jansen Pompentechniek BV is de nieuwe naam

Jansen Pompen- en Watertechniek heet vanaf nu Jansen Pompentechniek BV. Deze nieuwe naam moet gaan zorgen voor een duidelijkere positionering van het Rijkevoortse bedrijf waarbij de kernwaarden kennis, service en kwaliteit naar een nog professioneler niveau gaan.

Jansen Pompentechniek BV

Jansen Pompentechniek levert een uitgebreid pakket aan pompen en pompsystemen. En dat al bijna 25 jaar. Jansen Pompentechniek opereert als merkonafhankelijk pompenspecialist waarbij kennis, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om het verpompen van gootsteenontstopper of pindakaas, of de levering van nauwkeurige doseerinstallaties of calamiteitensets, Jansen Pompentechniek biedt voor vrijwel iedere toepassing een oplossing. Die oplossing komt tot stand door een degelijk, breed advies waarbij duurzaamheidsaspecten als levensduur en energiebesparing een voorname rol spelen.

Groei

De afgelopen jaren groeide het bedrijf flink. Niet alleen breidde het werknemersteam uit maar ook magazijn en kantoorruimtes kregen er m2 bij en er kwam een trainingsruimte. De uitbreiding van de servicewerkplaats en de logistieke afdeling zijn nog in volle gang.

Behalve voor dienstverlenende bedrijven staat Jansen Pompentechniek klaar voor industriële afnemers voor de levensmiddelen-, papier- en natuursteenindustrie. Naast advies verzorgt het bedrijf ook installatie, onderhoud en reparatie van pompen en pompsystemen.

Nieuwe naam

“De oude naam kwam niet meer overeen met de doelstelling van het bedrijf”, vertelt directeur Geert Jansen. “We willen ons profileren als een servicegericht kennisbedrijf op het gebied van pompentechniek. Geen vraagstuk is ons te complex. En we gaan de uitdaging om tot een passende pompoplossing te komen graag aan. Deze nieuwe naam maakt het beter duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we willen. En die ambities reiken verder dan het beeld dat men vaak nog van ons heeft.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.