Nieuws
Ip65 frequentieregelaars voor Hvac-toepassingen en pompaandrijvingen

Control Techniques introduceert een IP65 versie van zijn H300 en F600 frequentieregelaars. Deze frequentieregelaars behoren tot de specialistische, industriespecifieke regelaars van het bedrijf.

Ip65 frequentieregelaars

De nieuwe H300 frequentieregelaar in IP65-uitvoering, volgens de leverancier een van de best beschermde frequentieregelaars op de markt verhoogt productietijd en productiviteit en vermindert onderhoudskosten. De H300 biedt een complete IP65-oplossing met dezelfde specifieke Hvac-kenmerken en functionaliteit als de IP20 uitvoering. Hij beschikt dus ook over het Hand-Off Auto keypad met ingebouwde realtime klok.

De F600 frequentieregelaar met IP65-oplossing beschikt over de pompspecifieke kenmerken en functionaliteit van de IP20-uitvoering. De behuizing leent zich voor buitengebruik zonder kast en in omgevingen met vocht en/of vuil.

De ontwerpers van de beschermende behuizing letten op onderhoudsgemak en gebruiksvriendelijkheid. Met de nieuwe uitvoering kan de gebruiker in een project zowel IP20- als IP65-frequentieregelaars toepassen.

Hvac en pompaandrijvingen

De H300- en F600-frequentieregelaars in IP65-uitvoering bieden met hun stevige, beschermende en toch lichte behuizing een compacte oplossing. Daardoor lenen ze zich voor toepassing onder zware omstandigheden of montage dicht bij de motor tegen de wand. De eenvoudige toegang tot het inbegrepen LCD keypad, de kortere kabels en het ontbreken van de kast verhogen de gebruiksvriendelijkheid.

De leverancier biedt vijf jaar garantie op de H300- en F600-frequentieregelaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.