Nieuws

Microfrequentieregelaar met app

Microfrequentieregelaar met app

Control Techniques introduceert een nieuwe microfrequentieregelaar in de Commander-reeks met app Marshal. De frequentieregelaar biedt plug-and-play een in toeren te regelende motor.

Microfrequentieregelaar

De leverancier noemt de frequentieregelaar eenvoudig te monteren, makkelijk in het gebruik, betrouwbaar en efficiënt. Hij leent zich voor eenvoudige toepassingen en beschikt over een geïntegreerde, intelligente ventilatorregeling, een standaard Modbus RTU en een geïntegreerd C1 EMC-filter.

De leverancier stelt hem beschikbaar in drie bouwgroottes met een vermogensbereik van 0,18 kW tot 4 kW (0,25 tot 5 hp). De frequentieregelaar voldoet aan de vereisten voor energie-efficiëntie volgens de EU Ecodesign regelgeving.

App

Montage gebeurt op een click-on/off DIN-rail-montage. Hij is compact en kan met andere dicht tegen elkaar aan gemonteerd in de schakelkast. De namen van de aansluitklemmen staan gelasergeprint op het kunststof. De hoek waarin de klemmen staan, vergemakkelijk toegang voor schroeven en kabeldoorvoer.

De volgens de leverancier gebruiksvriendelijke Marshal-app stelt de gebruiker in staat de frequentieregelaar in te regelen en tot realtime diagnoses. De app biedt ook ondersteuning met een aansluitschema en helpfunctie.

Marshal maakt gebruik van NFC-technologie. Parameters in de regelaar zetten, kan al als de frequentieregelaar nog in de doos zit. Hij ondersteunt de gebruiker ook bij bedradingsschema’s en aandrijfconfiguraties in de vorm van een PDF-bestand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.