Nieuws
Holland Water en Xigna verlengen TVVL Kennispartnerschap

Holland Water en Xigna verlengden onlangs hun TVVL Kennispartnerschap met drie jaar. Ze werken samen hard aan het verkleinen van de waterfootprint en het verbeteren van de kwaliteit van drink- en proceswater. Daarvoor delen ze hun kennis en expertise. Dat en het constructief samenwerken buiten het eigen vakgebied zien beide partijen als de manier om sneller resultaten te behalen.

TVVL Kennispartnerschap

John Lens, directeur bij TVVL: “Drie jaar geleden gaven Holland Water en Xigna een nieuwe invulling aan het TVVL Kennispartnerschap. Ze delen het met ieder een eigen visie en kennis. We zijn ontzettend blij met de inbreng van beide partijen binnen de vereniging en de sector waarin wij werken. Dankzij hun passie en bevlogenheid startte er al verschillende initiatieven.  Kennisdeling, elkaar inspireren en netwerken kreeg daardoor binnen de TVVL Kennispartners een nieuwe impuls. Wij kijken dan ook uit naar de komende drie jaar!”

Holland Water

“Vorig jaar besloot Holland Water om de groei stevig te gaan versnellen. We willen zo meer gebouwbeheerders helpen met hun water- en legionellabeheer. Zo stoomden we de hele interne waardeketen klaar voor opschaling. Met de acquisitie van watertech broeders Uvidis en Ateca breidden we ons productportfolio uit. We willen de collaboratie op blijven zoeken met andere professionals in het veld en daarbuiten. Samen met hen willen we nadenken over de watertech-oplossingen van de toekomst. TVVL vormt een waardevol knooppunt in het leggen van deze verbindingen. Met trots verlengen wij daarom, gezamenlijk met Xigna, het kennispartnerschap met TVVL. Xigna heeft een pragmatische kijk op waterveiligheid en deelt dezelfde kernwaarden als wij. We werken graag met ze samen,” aldus Mark de Vaal, Head of Sales – Hospitality & Leisure bij Holland Water.

Holland Water en Xigna verlengen TVVL Kennispartnerschap

Xigna

Erwin Nijlant, Technisch Directeur bij Xigna: “Innovatief, onafhankelijk en gepassioneerd lost Xigna al jaren structureel problemen op in waterinstallaties. De samenwerking met TVVL maakt het mogelijk om onze ervaringen en expertise te delen met de leden, kennispartners en de installatiesector. Daarnaast leverde het TVVL Kennispartnerschap ook al kennis op door de samenwerking met de andere kennispartners bij het organiseren van diverse bijeenkomsten. Wij zien dan ook nog veel potentie in een groeiend TVVL Kennispartnerschap en verwachten dat het mooiste nog moet komen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.