Nieuws
Het STEMmingscafé gaat 15 september weer van start

Het vraagteken voor de organisatoren verandert na een STEMmingspeiling ook dit najaar weer in een rondje STEMmingscafé op de vrijdagmiddag. Haak aan op vrijdag 15 september 2023 van 14.00-14.45 uur.

Het STEMmingscafé

Het STEMmingscafé gebeurt als vanouds online maar wel in een iets aangepaste vorm. Zo start het voortaan om 14.00 uur (was voorheen 13.30 uur) en duren de sessies 45 minuten (in plaats van een uur). De organisatoren gaan op vier hoofdthema’s met de deelnemers elke vrijdagmiddag in gesprek.

Want het STEMmingscafé wil nadrukkelijk een ontmoetingsplaats zijn voor iedereen die met andere belangstellenden wil praten over business development in technische B2B. 

Hoofdthema’s

Zo passeren iedere eerste vrijdag van de maand de ontwikkelingen in de economie, (industrie)politiek en maakindustrie en de betekenis daarvan voor uw technisch B2B-bedrijf. De keer hierover vindt plaats op vrijdag 6 oktober.

De hoofdthema’s voor de andere vrijdagen onthult STEM-IMC vrijdag 15 september tijdens het eerste STEMmingscafé van 2023/2024. Een beetje een opwarmrondje voor een nieuw seizoen van het STEMmingscafé waarin het gesprek zal gaan over industriële marketing in de praktijk.

STEM van de Master

Industriële marketing in de praktijk vormt ook het thema van de jubileum-‘STEM van de Master’ op dinsdag 26 september. En daarom bij de herstart van het STEMmingscafé alvast wat inleiding. Want misschien staat marketing niet zo hoog op uw prioriteitenlijst. Tijdens het STEMmingscafé praten we er juist op een laagdrempelige wijze over. En over de rol van marketing, sales, innovatie en communicatie in een dagelijkse praktijk van technische B2B-bedrijven.

Wilt u meer over weten de Stem van de Master, haak dan aan bij het STEMmingscafé op 15 september. Altijd welkom maar wel graag even aanmelden. Dan ontvangt u direct de deelnamelink in uw mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.