Nieuws

Garden Denver verwerft Oina

Garden Denver verwerft Oina

Met de koop van het Zweedse Oina verzekert Garden Denver zich van bredere toegang tot de markt voor peristaltische (verdringer)pompen. Bovendien versterken de twee elkaar in R&D, netwerk en verkoopactiviteiten.

Overname

Gardner Denver Holdings neemt Oina VV AB over dat gespecialiseerd is in medische, proces- en industriële pompoplossingen. Het komt onder het medische segment van het moederbedrijf.

Garden Denver

“Oina kent een rijke historie van het leveren van innovatieve pompoplossingen en het opbouwen van goede klantrelaties. De acquisitie ervan zorgt voor uitbreiding van ons bestaande peristaltische pompensegment”, aldus Vicente Reynal, Gardner Denver’s CEO. “Het vormt een belangrijke stap in onze strategie om te groeien in onze core business met technologisch hoogstaande producten in aantrekkelijke eindmarkten.”

Oina

CEO Anders Lovas van Oina: “We zijn verheugd dat we nu bij de Gardner-Denver-familie behoren. Dat stelt ons in staat onze commerciële en operationele activiteiten verder uit te bouwen. We blijven onze klanten innovatieve en hoogwaardige producten leveren en kunnen service blijven verlenen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.