Nieuws
Antwerpse fontein krijgt probiotische pilot

We gaan er even tussenuit. Het lijkt of heel Nederland op stap is, dus we slaan even twee weken nieuwsbrief over. Maar blijft u onze site volgen want die kent geen vakantie. En achter de schermen werken we druk aan nr. 4. Met natuurlijk een vooruitblik op Pumps&Valves 2019 in Rotterdam Ahoy.

Nieuwsbriefzomerstop

De uittocht van Nederland lijkt begonnen. We permitteren ons dan ook even twee weken nieuwsbriefstop. Maar via onze site PompNL blijven we u op de hoogte houden van actuele zaken. Zoals, het kan u bijna niet ontgaan, de droogte in Nederland. Maar ook bouwplannen van allerlei bedrijven in de chemie bijvoorbeeld (zie verderop in deze nieuwsbrief). Net over de grens komt een cumeenplant. Levert u pompen die fenol en aceton met gemak verpompen? Doe er u voordeel mee. Of verwerkt u op uw plant vergelijkbare chemicaliën? Hoe vaak merken we niet dat even bij een ander over de schutting kijken menig uniek proces voordeel op kan leveren. Dus we brengen u graag op ideeën.

Toch op de hoogte

En welk verhaal beklijft beter dan dat uit de praktijk. Vandaar dat we u het project Emscher net over de grens in Duitsland niet willen onthouden. In uit de praktijk ziet u hoe daar met Sewatec-pompen een niet alledaagse oplossing kwam.

En ook dat kan u bijna niet zijn ontgaan, nog net iets meer dan twee maanden en Pumps&Valves/Solids in Rotterdam Ahoy opent zijn deuren. In onze volgende printuitgave nemen we vast een kijkje achter de schermen. Kunt u zolang niet wachten dan brengt onze site uitkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.