Nieuws
Galvaniseerbedrijf Galvano Hengelo nu zelf verzilverd

Al sinds de oprichting op 4 augustus 1997 ontwikkelt Galvano Hengelo zich als specialist in oppervlaktebehandelingen. Dit jaar viert het bedrijf het zilveren jubileum. Al 25 jaar lang verzorgt het diverse oppervlaktebehandelingen: van chemisch goud tot keramische oxidelagen, van verzilveren van stroomvoerende delen tot het ontwikkelen van een eigen corrosiewerend zink-nikkelproces, Protalloy.

Galvano Hengelo

Inmiddels beschikt het bedrijf over een ISO-14001-certificaat en bouwde het in 2012 een nieuw, state-of-the-art productiebedrijf.

“De afgelopen 25 jaar stond in het teken van het zoeken naar de best mogelijke oplossing voor oppervlaktebehandelingsvraagstukken. Maar ook het constant kunnen leveren conform onze hoge kwaliteitstandaard en onze korte doorlooptijd. Daar doorheen loopt als rode draad het continu verbeteren en optimaliseren van onze technieken en processen”, legt algemeen directeur Ivo Willemsen uit.

De toekomst

Willemsen vervolgt: “Duurzaamheid is en blijft belangrijk. Daarom werken we voortdurend aan het verkleinen van onze footprint door bijvoorbeeld afvalstromen te verminderen en efficiënt om te springen met (duurzame) energie.”

Sharon Dyball, Accountmanager bij Galvano Hengelo vult aan: “Onze bestaande processen zullen we blijven verfijnen om efficiënter te kunnen werken en te anticiperen op nieuwe vraagstukken en bewegingen in de markt. Ook blijven we uiteraard kijken naar nieuwe ontwikkelingen binnen de wereld van oppervlaktebehandelingen en zullen deze, waar interessant, meenemen in ons aanbod.”

Galvaniseerbedrijf Galvano Hengelo nu zelf verzilverd
Aansnijden van de feesttaart Galvano Hengelo 25 jaar door de oprichters Peter Bebseler en Robin Smit samen met de huidige directeur Ivo Willemsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.