Nieuws
Energie-efficiënte vacuümtechnologie klaar voor netwerkintegratie

Op Comvac, 1- 5 april in Hannover presenteert Leybold zijn vacuümtechnologie voor de procesindustrie.

Vacuümtechnologie

In een brede range van toepassingen dragen de pompen, de systemen en meetapparatuur bij aan duurzame en goed in de procesmarkt liggende producten.

De laatste toevoeging aan Leybolds portfolio betreft de Dryvac DV 200/DV 300. Deze vormt met zijn formaat het sluitstuk van de Dryvac-serie waarin ook de 450, 650 & 1200. Bovendien bieden ze allemaal dezelfde voordelen zoals een compacte opstelling.

Netwerkintegratie

De droge compressie schroefvacuümpompen lenen zich voor smart manufacturing. Zo bieden ze de gebruiker benchmarkmogelijkheden op energie-efficiëntie, duurzaamheid en netwerkintegratiemogelijkheden geënt op de toekomst.

Door een geoptimaliseerd rotorontwerp minimaliseert de DV200/300 zijn stroomgebruik. Het robuuste ontwerp maakt hem geschikt voor gebruik in zware, industriële omstandigheden. Damp, stof en deeltjes lijken hem niet te deren zodat onderhoud en reiniging tot een minimum beperkt blijven. De automatische controle van de lageras beschermt seals en lagers.

Fieldbus en PLC compatibiliteit zorgen voor verbinding met andere devices in een netwerk voor realtime communicatie en controle. Directe control kan ook via een computer of handheld device. Hij beschikt over I/O en RS485 interface en kan door optionele kaarten communiceren via Ethernet/IP, ProfiNet, Profibus en EtherCAT.

Karakteristieken

De hermetisch met seals gesloten schroefvacuümpomp beschikt over geïntegreerde bescherming voor temperatuur, extreme druk en monitoring van het energieverbruik.

Hij is gemaakt van super durable GGG40 en zit op IP54-niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.