Nieuws

Bungartz succesvol op Chemtech India

Bungartz succesvol op Chemtech India

Bungartz kijkt tevreden terug op de Chemie- en Processindustriebeurs in India. In het parallelle congresprogramma vertelde Michael Wolf, directeur Azië/Pacific zijn publiek over de circulatiepompen en op de stand stond een model opgesteld.

Bungartz-stand

Op de stand van Bungartz konden bezoekers de Mpcvan bekijken en zelf in beweging zetten bij de verplaatsing van gas en onder vacuüm. Onder de titel ‘Zelfregulerende circulatiepompen voor een hogere betrouwbaarheid’ presenteerde Wolf op het congres praktijksituaties van onverwachte procesonderbrekingen.

Zekerheid en kostenefficiëntie gaan volgens het bedrijf bij de zelfregulerende droogloop V-AN pompen hand in hand. Wolf: “Al ruim tien jaar draait dit type pomp bij een grote, internationale chemieplant probleemloos. Zonder ingrijpen, cavitatieloos met een Npshr < 0,1 m. De minimale statische hoogte maakt een speciale put overbodig.”

Extreme media

Het bedrijf ontwikkelde de Mpcvan voor extreme media. De magneetgekoppelde verticale pomp is hermetisch afgesloten en beschermd tegen foutief gebruik.

Het dichtingsconcept ondersteunt met een hydrodynamische ontlasting het lager en de dichtingseenheid. Schotten en een gasbarriëre verhinderen binnendringen van vloeistoffen en productdampen in het lagergedeelte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.