Nieuws
Efficiënte slangenpomp met verbeterd gebruiksgemak

Verder Liquids introduceert de Verderflex Dura 80 slangenpomp. Deze krachtige, industriële slangenpomp leent zich volgens de leverancier voor een breed scala aan toepassingen in de procesindustrie.

Verbeterd gebruiksgemak

De capaciteit van de Dura 80 bedraagt 42 m³/h en de maximale druk 16 bar. Hij past dus in toepassingen met een hoog debiet. Tot de nieuwe kenmerken behoren een hijspunt op het frontpaneel, een vulpunt voor smeermiddel en een nieuw toegangsklepje voor eenvoudige reiniging. De nieuwe functies kwamen tot stand op basis van feedback van gebruikers en moeten bediening en onderhoud vergemakkelijken.

“We verheugen ons de Verderflex Dura 80 aan te kondigen als nieuwste toevoeging aan ons Dura-assortiment”, zegt Michael Homer, Managing Director bij Verder Ltd. “Deze pomp stelt nieuwe normen voor prestaties en gebruiksgemak en biedt een ideale oplossing voor toepassingen met als eis een hoge capaciteit en hoge druk.”

Kenmerken

Het hijspunt dient om het frontpaneel te ondersteunen als de gebruiker die verwijdert. Het vulpunt voor smeermiddel maakt eenvoudig bijvullen mogelijk zonder verwijdering van bouten. Het toegangsdeksel op het frontpaneel vereenvoudigt verwijderen van vuil tijdens vervanging van de slang. Daarmee garandeert de leverancier een optimale levensduur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.