Nieuws
Eerste spade de grond in voor Campus Netzsch Pumpen & Systeme

Op 12 april 2021 ging de eerste schep de grond in bij het Duitse Waldkraiburg. Dit vormde het officiële startschot van de bouw van het nieuwe hoofdkantoor van een gezamenlijke Netzsch-Campus.

Eerste spade

Moritz Netzsch, bedrijfsleider van de Erich Netzsch Holding: “Hiermee start het vierjarige project dat moet resulteren in een proces- en efficiencyslag voor ons bedrijf. Deze investering zal ons hopelijk in de toekomst groot voordeel opleveren. Ik verheug me op wat hier verrijst en wens iedereen succes en een ongevalvrije bouw.”

Er komen een snijhal en een assemblagehal van 11.000 m2 waar boven op het kantoor ligt. In een volautomatisch warehouse legt het bedrijf de pompen en componenten die klaar zijn.

Netzsch Pumpen & Systeme

Het bedrijf zet in het nieuwe pand volop in op duurzaamheid. “Hier ontstaat de modernste productielocatie van verdringerpompen wereldwijd. Alles op een locatie in plaats van drie helpt de communicatie en de samenwerking te verbeteren en de doorlooptijd te verminderen. Daarmee blijven we de topaanbieder in de markt en kunnen we de klanten blijvend tevredenstellen”, aldus Jens Heidkötter, bedrijfsleider Netzsch Pumpen & Systeme Volgende zomer zal het complex naar verwachting klaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.