Nieuws
Easyfairs lanceert in 2020 vakbeurs Worksafe Gorinchem

De internationale beursorganisator Easyfairs lanceert op 21, 22 en 23 april 2020 vakbeurs Worksafe in Evenementenhal Gorinchem.

Worksafe

Worksafe bestaat al als Europese serie specialistische vakbeurzen voor de Healh & Safety branche met edities in Dortmund, Antwerpen en Namen. Hier komt in 2020 voor het eerst de Nederlandse editie in Gorinchem bij. De vakbeurs richt zich op professionals die zich oriënteren op trends en technologieën binnen de Health & Safety branche.

Worksafe Gorinchem vindt tegelijkertijd plaats met vakbeurs Maintenance waarvan in 2018 in Gorinchem de eerste Nederlandse editie plaatsvond. “En met succes, want er namen bijna 100 exposanten deel aan deze editie. Bovendien was de belangstelling met ruim 2.000 bezoekers veelbelovend voor een debuuteditie. Nu gaan we Maintenance combineren met Worksafe in Gorinchem waardoor een nog sterker en completer platform ontstaat”, zegt Debbie van Middelkoop van Worksafe en Maintenance Gorinchem.

Exposanten- en bezoekersdoelgroep

De exposanten van Worksafe Gorinchem houden zich bezig met gezondheid, veiligheid en welzijn op het werk. De beoogde bezoekersdoelgroep van deze beurs bestaat onder andere uit preventieadviseurs, facility managers, operationele managers, beleidsmedewerkers, veiligheidsmedewerkers en kwaliteitsmanagers. “Worksafe is meer dan alleen een beursvloer met exposanten. De beurs wordt ook geroemd om haar kwalitatieve contentprogramma, zoals masterclasses in samenwerking met beurspartners, verschillende demonstraties en een podium voor innovaties van deelnemende exposanten”, aldus Van Middelkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.