Nieuws
Onderhoud in al zijn facetten op Maintenance Next

Volgende week, op 9, 10 en 11 april vindt in Rotterdam Ahoy Maintenance Next plaats. Op Pump Plaza kan de bezoeker zich snel laten bijpraten over alle ontwikkelingen op het gebied van pompen, -systemen en -aandrijvingen, meet- en regeltechniek en allerlei componenten.

Onderhoud

Ruim 300 exposanten laten het graag aan u zien. Maar de beursorganisator ruimt ook plaats in voor krapte op de arbeidsmarkt en hoe de jeugd te enthousiasmeren. Daarnaast organiseert zij diverse pitches en thematafels, zoals rondom innovaties, shutdowns, fieldlabs zoals Campione en er wordt een Techniekheld van het jaar gekozen.

Op 10 april 2019 vindt het Congres Beheer en Onderhoud van Infrastructuur plaats.

Industry 4.0 (IoT), Artificial Intelligence (AI), Data Science en robotisering zorgen ervoor dat de industrie slimmer kan produceren en veiliger wordt. Maar hoe zet u deze slimme technieken in om uw bedrijf daadwerkelijk veiliger te maken. Wat is de rol van data bij de grote vervangingsopgave in de infrastructuur? Denk aan datadriven assetmanagement. Er komen ook voorbeelden van binnen en buiten de sector aan bod. Als uitsmijter komt autocoureur Tim Coronel vertellen over de uitdagingen van onderhoud tijdens de Dakar Rally.

Pump Plaza

Ook het Pump Plaza is aanwezig met deelnemers Geveke Pompen (schijvenpomp), Inventflow (online servicetool), Delta Pompen/Pro Rotating (rotatingexpert), Holland Air Pumps(dubbel membraanpompen), ABB (virtual reality-oplossing), Leybold (vacuümdiensten), Börger Benelux (proceslobbenpomp), Travaini Pompen Benelux (milieuvriendelijke vacuümpomp), Cera Seals en Busch (vacuümoplossingen).

Elke dag trekt iemand van DdVMedia, organisator van Pump Plaza een bezoeker die de nieuwste GoPro wint. Op woensdagavond 10 april, dan sluit de beurs ook pas om 21.00 uur verzorgt Pump Plaza een uitgebreid buffet waarbij ook de vegetariërs aan hun trekken komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.