Nieuws
Drive Calculator voor optimale aandrijfberekening

Faulhaber introduceert de Drive Calculator. Deze tool voor ontwikkelaars ondersteunt hen bij het vinden van een geschikt aandrijfsysteem voor een specifieke toepassing. Het werkt volgens de fabrikant gebruiksvriendelijk en doelgericht.

Drive Calculator

De moderne en duidelijke interface leent zich voor optimale bruikbaarheid en de handige tooltips geven waardevolle, gedetailleerde informatie. Om snellere berekeningen te leveren, gebruikt het programma algemene voorinstellingen met veel gebruikte gemiddelde waarden. De gebruiker kan alle standaardinstellingen aanpassen aan de individuele behoeften. Bijvoorbeeld om rekening te houden met de omgevingstemperatuur, de voedingsspanning of de beschikbare inbouwruimte.

Vervolgens biedt de tool een lijst met de geschikte opties die de gebruiker met krachtige filters kan bewerken om de resultaten te verfijnen.

Optimale aandrijfberekening

Met de Drive Calculator kan de gebruiker zeven soorten aandrijvingen en twee bedrijfsmodi berekenen. Een detailpagina voor ieder aandrijfsysteem geeft de berekende thermische waarden, karakteristieken en alle andere belangrijke gegevens. Bovendien kan de gebruiker de waarden direct aanpassen voor een onmiddellijk beschikbare herberekening. Aanvullend op de berekening geeft de calculator ook geschikte besturingen om het aandrijfsysteem compleet te maken. Uiteindelijk kan de gebruiker de geselecteerde oplossingen downloaden als PDF of ze direct online aanvragen.

Drive Calculator voor optimale aandrijfberekening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.