Nieuws

Demonstratie MPCVAN op Chemtech India

Demonstratie MPCVAN op Chemtech India

Op de Chemtech in het Indiase Mumbai van 20 – 23 februari 2019 presenteert Bungartz zijn nieuwste concept, de magnetisch aangedreven centrifugaalpomp MPCVAN.

 

Demonstratie

In Hal 1 op stand C5D in Bombay Convention & Exhibition Centre kunnen bezoekers zelf de chemische pomp in werking stellen.

Meer dan 450 standhouders telt de Chemtech eind volgende maand in Mumbai. Volgens Bungartz het grootste evenement voor de procesindustrie in Zuidoost-Azië. Het bedrijf participeert in het Duitsland paviljoen. Een door de VDMA geïnitieerde stand.

 

MPCVAN

De serie V-AN omvat zelfregelende pompen. De MPCVAN leent zich voor extreme media. De magneetgekoppelde verticaalpomp is hermetisch gesloten en voorzien van beveiliging bij verkeerd gebruik. De fabrikant baseerde het dichtingsconcept op expliciete, hydrodynamische ontlasting van de lager- en dichtingseenheid. Een gasbarrière en het waaierontwerp voorkomen binnendringen van vocht of productdampen. Zelfs bij media die tegelijkertijd warm, abrasief en corrosief zijn.

De bezoeker op de Chemtech-stand kan zichzelf overtuigen tijdens een demonstratie met gas of vacuüm. De fabrikant gunt hem/haar zelfs een kijkje op de werking achter de schoepen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.