Nieuws

Dankwoord familie Meijers

Dankwoord familie Meijers

‘Na het overlijden van Marcel ontvingen wij enorm veel fijne, ontroerende en prachtige reacties. Via de post, email, met bloemen, op de site van PompNL en op de herdenking zelf. Te veel om allemaal persoonlijk te beantwoorden.

De vele reacties zijn voor mij, onze twee zoons en alle andere familieleden hartverwarmend. Wij willen iedereen heel hartelijk danken voor het medeleven. Het verlies blijft groot en zoveel warme reacties verzachten het gemis enigszins.

Marcel en ik werkten al 20 jaar met plezier samen en ontwikkelden DdV media International tot een succesvol bedrijf. We stelden kwaliteit voorop en zagen geen problemen maar zochten oplossingen en nieuwe mogelijkheden.

Het goede nieuws is, DdV media gaat door. Met Pumpe DE, het zusterblad van PompNL en met de beursconcepten, zoals de PUMPS & PROCESS PLAZA op de komende Aquatech, in 2020 het Meeting Point PUMPEN op de IFAT en eveneens volgend jaar het PUMP PLAZA op de WoTS/Industrial Processing. Wij vertrouwen erop dat we Marcels werk kunnen voortzetten. We zullen zijn tomeloze inzet missen maar we gaan onze uiterste best doen om u te ondersteunen bij het uitdragen van uw boodschap, op papier en face-to-face op een beurs. Wellicht dat wij elkaar op een van de beurzen tegenkomen en dan mooie herinneringen aan Marcel kunnen ophalen. 

Met vriendelijke groet / With kind regards /  Mit freundlichen Grüßen, 
 
Anca Weber

DdV media international
Tel.: +31 (0)35-541 30 64

M.: +31 (0)6-23 673 336
Fax: +31 (0)35 543 54 14
P.O. Box 352
NL 3740 AJ Baarn’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.