Afsluiters & Afdichtingen

Pumps&Valves in Rotterdam Ahoy 2 en 3 oktober 2019

Pumps&Valves/Solids in Rotterdam Ahoy 2 en 3 oktober 2019

Nog een week en Pumps&Valves/Solids in Rotterdam Ahoy opent zijn deuren. Omdat wij en de standhouders u veel te vertellen hebben, ontvangt u deze week twee nieuwsbrieven van ons. Zo kunt u zich alvast goed voorbereiden.

Pumps&Valves

Na de vorige editie van Pumps&Valves in 2017 heeft de procesindustrie niet stilgestaan. Op 2 & 3 oktober 2019 komen experts in bewerking, verwerking en transport van vloeistoffen en gassen opnieuw samen om kennis uit te wisselen en zaken te doen. Pumps & Valves Rotterdam vindt bovendien weer gelijktijdig plaats met vakbeurs Solids.

De vijfde Pumps & Valves brengt als je de exposantenlijst bekijkt, samen met Solids ruim 250 in aantal, weer een heleboel industriële vloeistof- en gastechnologie. In 2017 bezochten meer dan 3.000 bezoekers de beurs.

Drie pijlers

De organisator kiest deze keer voor drie pijlers: duurzaam, machine en veiligheid. Daaronder vallen de bijdrages van Vnci (chemie), KWR (water), IIR (veiligheid en predictive maintenance) en Chem groep (veiligheid). Een Instrumentation Area verbindt beide vakbeurzen met alles op het gebied van instrumentatie. Op de beursvloer vindt u ook nog een verpakkingsplein en een carrièreplein.

PompNL

Natuurlijk zijn we als PompNl ook aanwezig. Samen met ons zusterblad Bulk bemannen we stand D121. Maar we maken ook beide dagen een beursjournaal. Bulk heeft daar al meer ervaring mee maar we kunnen nu mooi aansluiten en we vullen elkaar mooi aan in de droge en natte processen. U kunt de film van 2017 al eens terugkijken.

Net als in 2017 maakt ons zusterblad Bulk een beursjournaal. Wij mogen dit jaar aanhaken dus ook vanaf Pumps&Valves doen wij dit jaar verslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.