Nieuws
Althen sensors controls
Op de foto (v.l.n.r.): Emrah Sarisoy (Export Sales Manager Opkon), Sebastiaan Hemmer (Sales Engineer Althen), Kenan Özeren (CEO Opkon), Thijs Haselhoff (Managing Director Althen BV).

Althen Sensors & Controls tekende onlangs met sensorproducent Opkon een distributieovereenkomst voor de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië.

Opkon

Opkon produceert hoogwaardige, lineaire en roterende potentiometers in Istanbul, Turkije. De meters dienen voor het meten en bepalen van rotatie of lineaire positie in OEM-toepassingen. Denk aan spuitgietmachines, staalbewerkingsmachines, papierproductiemachines en overige industriële toepassingen. De fabrikant levert kostenefficiënte potentiometers en encoders met een snelle levertijd en kan de potentiometers klantspecifiek aanpassen vanaf een klein aantal.

Althen

“Als Althen zoeken wij altijd naar innovatieve en flexibele partners. Zo kunnen we samen maatwerkoplossingen ontwikkelen voor een klant. Opkon vormt daarom een perfecte aanvulling voor ons. Klantgerichtheid en flexibiliteit betekenen voor ons en voor hen core-values”, aldus Thijs Haselhoff, managing director van Althen BV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.