Nieuws

Permanente, veilige gegevensbewaking

Permanente en veilige gegevensbewaking op afstand

B&R stelt machinebouwers in staat een permanente verbinding tot stand te brengen met installaties en machines in het veld. Zij kunnen met LogTunnel wereldwijd verzamelde machinegegevens op een centrale locatie archiveren. Dat vereenvoudigt het vroegtijdig opsporen van onregelmatigheden in de prestaties.

Gegevensbewaking

LogTunnel behoort tot de Secure Remote Maintenance oplossing van B&R. Daarmee kan de gebruiker overal ter wereld fabrieken en machines controleren. Indien noodzakelijk kan ook de controle worden overgenomen. Doorlopende datalogging garandeert het optimaliseren van service-intervallen. Installatie gebeurt met ‘drag and drop’ en vereist geen speciale IT-kennis.

Gelijktijdige registratie en onderhoud

Het gelijktijdig verbinding maken door een monteur die onderhoud op afstand uitvoert, verbreekt de lopende LogTunnel verbinding niet. Het loggen blijft ononderbroken doorgaan. Machinegegevens worden opgeslagen op een centrale databaseserver, in de cloud of in een datacenter, waar ze beschikbaar blijven voor latere analyse.

Veilige verbinding

De oplossing voor onderhoud op afstand Secure Remote Maintenance voldoet aan de huidige IT- en beveiligingsrichtlijnen. Het geeft machinebouwers volledige toegang tot machineparameters van alle geïnstalleerde machines. Alle toegang is nauwkeurig geregistreerd en kan op elk moment worden getraceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.