Evenement

Grundfos Ecademy

Algemene informatie

Datum
Locatie
thuis
Meer informatie
www.grundfos.com

Pompexpert word je niet vanzelf. Met Grundfos Ecademy spijker jij de nodige vaardigheden bij wanneer jij dat wilt. Ook tijdens de vakantie want de cursus is altijd en overal toegankelijk.

Meld je gratis aan als lid en je kunt de trainingen online volgen in je eigen tempo. Je kunt daarmee je eigen kennis en vaardigheden vergroten. Maar daag ook je collega’s eens uit. Met de reeks korte trainingsmodules kan iedereen zijn skills verbeteren op het gebied van de nieuwste pompen en pompsystemen.

De trainigsmodules zijn samengesteld door een team van Grundfos-experts om tegemoet te komen aan de behoeften van de installateur. Via een persoonlijke Grundfos-account krijgt de gebruiker altijd toegang tot MyECADEM. Daar kan hij/zij dan alle trainingsvoortgang en prestaties bijhouden

 

Zoals met cursus 78: pompen dimensioneren in GPC

In deze cursus wordt uitgelegd hoe Grundfos Product Center normaliter tijdrovende processen zoals het dimensioneren en selecteren van pompen vereenvoudigt en versnelt. Of het nu gaat om snelle dimensionering op basis van toepassing, ontwerp of pompfamilie, het dimensioneren van een specifiek toepassingsgebied zoals hernieuwbare energiebronnen, of op basis van uw eigen evaluatiecriteria.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.