Nieuws
Van der Ende neemt jabsco
Het Jabsco-team van Van der Ende Groep in Oss .

Schulteco zocht een goede partij voor de overdracht van Jabsco. En Van der Ende Groep die al langer met dit Xylem-product werkt, ziet er een aanvulling op het al bestaande (pompen)assortiment in.

Jabsco

Van der Ende Groep opereert vanaf nu als exclusief Jabsco-dealer voor het hygiënische segment in de Benelux.

Het productenpakket kent een brede range: centrifugaal-, magneetaangedreven- en membraanpompen maar ook pompen met een flexibele waaier, lobben-, sliding-vane & solenoidpompen. Vanwege de compacte bouwvorm en de diversiteit aan vloeistoffen die pompen kunnen transporteren, zoals voedingsmiddelen en hoogviskeuze stoffen, kan de gebruiker ze inzetten bij een grote verscheidenheid aan toepassingen.

Naast het Jabsco-productenpakket voert het bedrijf ook het Flojet pakket.

Van der Ende Groep

Van der Ende Groep noemt zich innovator en produceert en levert technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek. Naast pompen kan de klant bij het bedrijf terecht voor toebehoren, waterbehandelingsinstallaties, elektromotoren, frequentieregelaars, (regel)afsluiters, ventilatoren en industriële filterinstallaties. En dat al gedurende 35 jaar. Het bedrijf werkt vanuit de vestigingen in Maasdijk en Oss.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.