Nieuws

Wilo opent nieuw complex in Dubai

Wilo opent nieuw complex in Dubai
v.l.n.r.: Yunjoong Kim (WILO SE), Georg Weber (technisch directeur WILO SE), Mohammed Al Muallem (president DP World en Jafza), Peter Fischer (Duitse ambassadeur in de Verenigde Arabische Emiraten) en Yasser Nagi (algemeen directeur WILO SE Verenigde Arabische Emiraten) bij de opening van het nieuwe Wilo complex in Dubai.

Na een bouwperiode van een jaar viert de Wilo Groep de officiële opening van zijn nieuwe complex in Jafza (Jebel All Free Zone), Dubai.

 

Wilo in het Nabije en Midden-Oosten

“Met de opening van ons eerste kantoor in Dubai in 2008 legden we de basis voor succesvolle ontwikkelingen in het Nabije en Midden-Oosten. Het nieuwe gebouw en de functionele uitbreiding verklaren het strategische belang dat wij toekennen aan deze centrale locatie binnen de regio”, aldus Oliver Hermes, CEO van de Wilo Groep.

 

Nieuw complex

Het kantoor in Dubai dient als regionaal platform voor landen in het Nabije en Midden-Oosten en in Noord-Afrika. Oliver Hermes, die ook voorzitter is van de Duitse Vereniging voor het Nabije en Midden-Oosten (Numov), benadrukt het belang van het Emiraat Dubai. “Met dit centrale draaipunt kunnen we onze wederzijdse samenwerking verder uitbreiden met partners in deze regio, passend binnen onze globaliseringsstrategie.”

 

Dubai

Dubai is een van de belangrijkste digitale centra van de wereld. Daardoor biedt het de Wilo Groep een uitstekende gelegenheid zijn positie als digitale pionier in de pompindustrie te versterken en het toekomstige gebruik van digitale producten en oplossingen te bevorderen. Behalve kantoorruimte, showrooms en een logistiek centrum zal het Wilo-complex, dat een oppervlakte van 8.000 vierkante meter beslaat, ook trainingsruimten en een eigen assemblagelijn omvatten. Het nieuwe Wilo gebouw behoort tot de meest energie-efficiënte gebouwen in zijn klasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.