Nieuws

Waterrecyclesysteem Hydraloop wint VN-award

Waterrecyclesysteem Hydraloop wint VN-award

Hydraloop won onlangs de World Intellectual Property Organization (WIPO) Global Award. Het agentschap van de Verenigde Naties roemt het bedrijf om zijn unieke, gepatenteerde technologie voor het wereldwijd verminderen van het waterverbruik.

Waterrecyclesysteem

Het Global Awards programma van de WIPO roemt Hydraloop als een uitzonderlijke onderneming die met haar intellectueel eigendom (IP) op een innovatieve en slimme manier helpt om wereldwijd de watercrisis op te lossen en de kwaliteit van leven te verbeteren.

Arthur Valkieser, CEO van Hydraloop: “Deze award betekent een geweldige erkenning van de waarde van ons intellectueel eigendom en de impact van Hydraloop in de strijd tegen het snel groeiend, wereldwijde tekort aan schoon water. Met onze technologie zonder filters, membranen en chemicaliën kan iedereen, waar ook ter wereld zelf actie ondernemen en water besparen.”

Hydraloop

Het Nederlandse Hydraloop ontwerpt en produceert gedecentraliseerde, consumentvriendelijke, IoT-connected, compacte en schaalbare grijswaterrecyclingproducten. Het claimt een vermindering van het waterverbruik tot 45 procent. Het werkt met een wereldwijd netwerk van meer dan 120 partners in meer dan 50 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.