Nieuws

Wanner en Albany op Achema Fankfurt

Wanner en Albany op Achema Fankfurt

Deze week vindt in Frankfurt de Achema plaats. Zowel Wanner International Ltd op stand G37 in hal 8 als Albany Engineering Company Ltd op stand F33 in hal 9 zullen hun producten tonen. PromoTec vertegenwoordigt beide bedrijven in Nederland.

Wanner

Wanner International demonstreert op de Achema twee volledig operationele Hydra-Cell hoogrenderende, afdichtingsloze membraanpompen. Bezoekers van de stand zien de lage puls MT08-doseerpomp die een pulsatievrije lineaire flow levert.

In het opengewerkt model op de beurs zien bezoekers de interne componenten van de pompkop inclusief de triplex membranen van de volledig functionele pompen. De MT08 membraandoseerpomp overtreft de API 675-normen en heeft een lage pulsstroom met meerdere membranen in een pompkop. Deze maken de noodzaak voor pulsatiedempers overbodig. Resultaat: een nauwkeurige en soepele flow voor chemische doserings- en doseertoepassingen.

Sealless doseeroplossingen

Model MT08 maakt deel uit van Wanner’s Hydra-Cell programma aan sealless doseeroplossingen. Paul Davis, Managing Director van Wanner International Engeland: “We verheugen ons om na zo’n lange pauze als gevolg van de pandemie terug te keren naar de Achema. Bovendien mogen we daar onze innovatieve pompen voor de industrie demonstreren waarvan de bezoekers dan zelf hun veiligheid, nauwkeurigheid, flexibiliteit en efficiëntie kunnen zien.”

Hydra-Cell-pompen zonder afdichting en zonder pakking lenen zich voor het verwerken van veel moeilijke vloeistoffen bij verschillende drukken en temperaturen. De veiligheid van de operator en de verantwoordelijkheid voor het milieu gelden als prioriteit bij het ontwerp.’’

Lees meer over Wanner Hydra-Cell pompen in het algemeen of meer over membraandoseerpomp model MT08 specifiek.

Wanner en Albany op Achema Fankfurt
Promotec vertegenwoordigt zowel Wanner als Albany in Nederland.

Albany

Albany toont op de Achema robuuste tandwielpompen, lobben- en schroefspindelpompen, allemaal ISO9001-gecertificeerd.

Het bedrijf levert al meer dan 100 jaar chemische pompen voor een breed scala aan toepassingen. Waaronder speciale modellen voor de fire fighting industrie en voor het verpompen van bitumen en melasse. Maar de pompen staan ook in olieraffinaderijen en chemische fabrieken in heel Europa en daarbuiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.