Nieuws
SPX® Flow benoemt nieuwe servicepartner Australië

SPX FLOW werkt samen met een nieuwe Australische service partner, FDPI Spares & Maintenance in Victoria.

Servicepartner

Het familiebedrijf FDPI groeit snel in vloeistofprocessen bij de melk-, voedings- en drankenindustrie. SPX Flow breidt met de samenwerking de servicegraad uit.

Nicholas Patel, verantwoordelijk voor ANZ Food en Beverage Aftermarket bij SPX Flow: “FDPI staat bekend om zijn streven naar het optimale serviceniveau voor de klant in combinatie met een positieve arbeidsethos. Klanten staat een zelfde servicegraad te wachten als bij ons.”

Australië

FDPI biedt 24/7 service aan warmtewisselaars, separators, homogeniseerders, pompen en kleppen. SPX Flow gaat de FDPI-medewerkers trainen in het installeren van originele SPX-componenten. Zoals van de merken APV®, Waukesha Cherry-Burrell® en Seital® Separators. Ter verhoging van de leveringssnelheid komt er een gecertificeerd opslagcentrum met goedgekeurde SPX Flow componenten. Ook al zijn er kostentechnisch aantrekkelijkere alternatieven, het bedrijf hamert op kwaliteit voor het waarborgen van processen, machines, maximale uptime, verlaging van onderhoudskosten en het voorkomen van ongeplande stops.

Neville Wilson onderschrijft dat, mede namens mede-eigenaar Brian Duke. “We voelen ons vereerd dat SPX Flow ons als partner aanwijst. Hun sterke merken en innovatieve oplossingen spreken ons aan en we willen bijdragen aan hun bedrijfsvoering.”

In Victoria bereiden ze 66 procent van alle Australische melk, een markt waar SPX Flow sterk in is vertegenwoordigd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.