Nieuws

Wie nomineert u als Plant Manager van 2019?

Plant Manager van 2019

Vanaf nu kunt u weer iemand nomineren voor Plant Manager of the Year.

Jaarlijkse verkiezing

Kent u iemand die Niels Smits van Dow Terneuzen op kan volgen als Plant Manager of the Year? Het Petrochem Platform organiseert net als voorgaande jaren en in samenwerking met de VNCI, Votob, Deltalinqs, Nogepa, het Havenbedrijf Rotterdam en het kennisplatform Het Nieuwe Produceren de verkiezing. U kunt kandidaten uit de chemiesector, raffinage, de olie- en gassector, maar ook andere procesindustrieën, zoals papierindustrie en food aanmelden voor 1 maart 2019.

 

Plant Manager van 2019

Met de verkiezing willen de samenwerkende partijen het imago van de Nederlandse procesindustrie versterken. Het benoemen en waarderen van de inspanning en prestaties van plantmanagers draagt daaraan bij. De focus ligt op veiligheid, gezondheid, milieu, productiviteit en duurzaamheid. Een vakjury beoordeelt de kandidaten op maatschappelijke betrokkenheid, leiderschap en communicatieve vaardigheden.

Tijdens het congres Deltavisie 2019 op 20 juni presenteren de finalisten zich aan het publiek. ’s Avonds volgt de definitieve uitslag. In 2018 verkoos de jury Niels Smits van Dow Terneuzen tot Plant Manager of the Year.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.