Nieuws

Speck vacuümpompen bij Induvac BV

Speck vacuümpompen bij Induvac BV

Induvac kreeg onlangs toestemming van het Duitse Speck Vakuumtechnik GmbH om zijn vloeistofringvacuümpompen op de Nederlandse markt te leveren.

Speck

Speck, uit het Duitse Roth bestaat al meer dan 100 jaar en levert wereldwijd zowel vacuümpompen als centrifugaalpompen. De keuze viel op Induvac B.V. vanwege de jarenlange ervaring op het gebied van vacuüm- en compressietechniek en de ambitie om het merk een flinke boost te geven. Dat laatste garandeert het bedrijf door inmiddels een grote hoeveelheid vloeistofring pompen uit voorraad te kunnen leveren.

Vloeistofringvacuümpompen

Het programma vloeistofringvacuümpompen kenmerkt zich door een breed aanbod leverbaar in diverse materialen. Induvac levert enkel- en dubbeltraps modellen met een capaciteit van 3 m3/uur oplopend tot ruim 1600 m3/uur. Voor de kunststofindustrie maakt Speck speciale uitvoeringen die veel water kunnen verwerken. Maar ook standaard frequentiegeregelde uitvoeringen liggen op voorraad net als Atex-uitvoeringen. De leverancier noemt als voordeel dat veel pompen uitwisselbaar zijn met andere merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.