Nieuws
Snelle implementatie van industrieel communicatieprotocol

De embedded modules van Hilscher bieden een oplossing om een veldbus- of Real-Time Ethernet-interface te integreren in een automatiseringsapparaat. Met hun compacte formaat, prestaties en betrouwbaarheid lenen deze modules zich volgens de leverancier voor een breed scala aan toepassingen in de industrie.

Industrieel communicatieprotocol

Producenten van bijvoorbeeld drives of controllers kunnen op deze manier snel zorgen dat hun product een gangbare industriële netwerkaansluiting krijgt. De of-the-shelf producten maken een snelle time-to-market mogelijk en verlagen ontwikkelingstijd en ontwikkelingskosten.

Leverancier Helmholz Benelux ondersteunt dat met technische ondersteuning en advies om klanten de beste oplossingen voor hun behoeften te laten vinden.

Het portfolio bestaat uit vier niveaus. Het begint met een insteekmodule in een IP40-behuizing. Op het automatiseringsapparaat komt een ruimte waarin de gebruiker de insteekmodule kan plaatsen. Bij de verdere niveaus worden de modules telkens binnen de behuizing van het automatiseringsapparaat geïntegreerd. Het zijn allen embedded modules die op de elektronicamodule van het apparaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.