Nieuws
QRC Flowserve Hulst nu centrale Benelux-servicelocatie

Flowserve bundelt zijn One Stop Shop voor service, reparaties en upgrades van het volledige industriële Flowserve- en SIHI -productportfolio in Hulst. In dit zogenoemde Quick Response Center (QRC) zijn nu verschillende vestigingen samengevoegd tot één Benelux-locatie.

QRC Hulst

De gebruiker kan binnen Flowserve bij Quick Response Centers (QRC’s) terecht voor service, reparaties en modificaties van pompen, liquid-ring machines en mechanical seals. Dit geldt voor zowel eigen pompen en mechanical seals als voor materieel van andere merken.

Het QRC in Hulst opende een jaar geleden haar deuren ter vervanging van die in Antwerpen en Terneuzen.

De pompleverancier heeft met de centrale vestiging de krachten gebundeld en de toegankelijkheid voor zowel de Nederlandse als Belgische markt vergroot.

Centrale Benelux-locatie

Sinds de fusie van Flowserve en SIHI werkte het bedrijf hard aan het rationaliseren van het aantal wereldwijde vestigingen. Daarbij hoorde ook het integreren van de beide productportfolio’s en service activiteiten. Inmiddels vallen ook de service activiteiten van de voormalige pomp QRC’s in Beverwijk en Eke onder het QRC in Hulst. Daarmee is voor het industriële portfolio één centrale Benelux-locatie ontstaan. Daarbij dient overigens opgemerkt te worden dat ook in Etten-Leur nog een Flowserve QRC actief is. Dit QRC bedient de markt voor engineered pompen. 

Het QRC Hulst beschikt onder andere over een quarantaineruimte, een separate ruimte voor demontage en reiniging, een cleanroom voor montage van lagers, balanceerbanken, conventionele draaibanken, freesmachines, een CNC-kotterbank, een CNC-draaibank, een CNC-bewerkingsmachine en een 3D CTG scan.

2 reacties op “QRC Flowserve Hulst nu centrale Benelux-servicelocatie

 1. Mirjam Dieleman schreef:

  Beste,

  Ik wil de factuur voor sponsoring van het reclamebord langs het voetbalveld in Biervliet graag via mail naar u toesturen. Hebt u voor mij een mailadres waar deze factuur naar toe kan?
  Graag uw reactie.

  Bij voorbaat dank.

  Met vriendelijke groet,

  Mirjam Dieleman, penningmeester VV Biervliet
  pedieleman@zeelandnet.nl

  • Christien Nuboer schreef:

   Hoi Mirjam,
   Ik weet niet of ze dit lezen. Je kunt ze beter rechtstreeks bellen.
   BVD/MVG, Christien NUboer, Hoofdredacteur PompNL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.