Nieuws
Aandrijvingen en seals op Wots/IP Pump Plaza

Het aftellen is begonnen: nog elf weken en Jaarbeurs Utrecht vorm het decor van Wots/Industrial Processing 2018. Met natuurlijk Pump Plaza.

 

Elektrische aandrijvingen

Veertien pompgerelateerde bedrijven verenigen zich op het Pump Plaza in Hal 9. Hier kan de bezoeker op een ontspannen manier kennismaken met pompfabrikanten/leveranciers; seal- en afsluiterleveranciers maar ook informatie inwinnen over aandrijvingen.

Zoals bij Auma dat zijn serie elektrische aandrijvingen SA/SAR heeft uitgebreid met modellen met een variabel toerental. De SAV/SARV.2 multi-turn aandrijvingen zijn gecombineerd met intelligente ACV 01.2 besturingseenheden. Het variabele toerental maakt de aandrijvingen volgens de fabrikant geschikt voor zowel een accurate positionering als een snelle bediening. Bij regelbedrijf vermindert het toerental van de aandrijving gestaag als de stand van de afsluiter het setpoint nadert.

 

Seals in kleine series tot enkele stuks

Dichtomatik B.V. levert seals vanuit een vestiging in Zwolle door de hele BeNeLux. Voor nog snellere levering wereldwijd en om nog dichter bij de klanten te zijn, werd het netwerk van filialen onlangs uitgebreid. Zo zijn er zijn momenteel acht locaties in Europa: Engeland, Zweden, Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, Hongarije, Italië en het hoofdkantoor in Duitsland.

Vanuit Zwolle worden seals van de merken Dichtomatik en Freudenberg geleverd. Vanuit de eigen Freudenberg Xpress productielocatie daar kunnen standaard seals, originele Freudenberg seals en klantspecifieke seals met zeer korte levertijden worden gemaakt en geleverd. Van kleine series tot enkele stuks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.