Nieuws

Opvoerunit voor fecaliën en afvalwater

Opvoerunit voor fecaliën en afvalwater

Een toilet, douche, wasmachine of wastafel onder het niveau van de riolering? Dan biedt de robuuste fecaliënvermaler Genix van DAB Pumps uitkomst.

Opvoerunit

De compacte pompunit dient voor het afvoeren van afval- en rioolwater bij laag gelegen ruimten waar geen directe aansluiting tot de riolering zit. Alle benodigde onderdelen levert de fabrikant mee om het installeren te vereenvoudigen. Van geïntegreerde terugslagkleppen, adapters, slangklemmen, trilling doppen, bevestigingsmateriaal tot aan een duidelijke handleiding.

Afvalwater

Voor een probleemloze werking krijgt de Genix een robuuste versnijder. Het afvalwater gaat zo naar de riolering zonder verstoppingen en in bedrijf wanneer nodig, dus efficiënt met energie. De pompunits pompen het water tot zes m omhoog of horizontaal over een lengte van 90 m.

Onderhoud

Het onderhoud geschiedt schoon en eenvoudig, mede door de goede toegang tot alle componenten via het deksel. Voor eventueel aftappen krijgt de koper een aftapslang bij de levering. Externe toegang maakt het opheffen van een eventuele blokkade door de opdrachtgever zelf mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.