Nieuws

Laatste kans inschrijving Inspiratie Awards

Laatste kans inschrijving twee Inspiratie Awards

Mocht je je nog vervelen, de inschrijving voor de Inspiratie Award ‘Grootste Talent’ en de Inspiratie Award beste werkgever sluiten maandag 24 februari 2020. Met de Awards speelt organisator Envaqua in op het verbeteren van de zichtbaarheid van de water- en technologiesector. Met als focus: Werken in de watertechnologie nog aantrekkelijker maken.

Inspiratie Awards

‘Goed onderwijs en het aantrekken en behouden van talent is van vitaal belang voor de toekomst van de Nederlandse Watertechnologiesector. Hoe inspireer je je medewerkers en beloon je talent? En hoe verbinden we toekomstig talent met het juiste bedrijf? Waar bevindt zich talent en hoe wekken we hun interesse? Hoe pak je dit aan?’

Daarnaast moet de Award voor het grootste talent, een initiatief van Envaqua en CEW de water- en technologiesector meer zichtbaar maken.

Bovendien vinden beide organisaties dat vindingrijke, creatieve initiatieven om talent aan te trekken en te behouden ook een podium verdienen. Vandaar dat ze een tweede prijs uitdelen, namelijk de Inspiratie Award ‘Beste Werkgever’.

De uitreiking van beide Inspiratie Awards gebeurt op 19 maart tijdens de Aqua NL vakbeurs in Gorinchem.

Inschrijving

Inschrijven kan tot 24 februari 2020. Daarna beoordeelt de jury naar eigen inzicht op onderdelen als hoe wordt talent gezocht en gevonden, hoeveel nieuwe instromers zijn er in 2019 geweest en hoe bindt de organisatie op een inspirerende manier hun talent. Instromers kunnen worden beoordeeld op resultaten (technisch, sociaal of commercieel), persoonlijke ontwikkeling of bijvoorbeeld inspireren van zijn/haar collega’s.

De jury bestaat uit een team van experts uit de watertechnologiesector en/of leden van Evaqua.

Prijs

Het grootste talent en de beste werkgever winnen naast de award ook een waardecheque en krijgen aandacht via de website, op social media en in nieuwsbrief van Envaqua en het CEW.
Inschrijven kan door een motivatie van minimaal 250 en maximaal 500 woorden te sturen begeleid door beeldmateriaal.

De jury nomineert er drie waaraan ze in een later stadium nog meer informatie zal vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.