Nieuws

KSB soupporter van Voedselbank

KSB soupporter van Voedselbank

KSB Nederland besteedt een deel van zijn eindejaarsbudget om via Soupalicious 5.000 liter, oftewel 20.000 kommen soep te schenken aan de voedselbanken. Het wil hiermee ook andere bedrijven inspireren om bij te dragen en bedacht daarom de hashtag #SoupporterVoedselbank.


KSB

KSB zocht naar een tastbare donatie. Zomaar geld geven werd het niet, aldus woordvoerder Dave de Bruyne. “We wilden met name mensen helpen die het nu moeilijk hebben en zagen dat soep bovenaan het verlanglijstje stond van de voedselbanken, vandaar. We hopen ook dat deze actie navolging vindt zodat Soupalicious zoveel mogelijk soep kan maken voor de voedselbanken.”


Soupporter via Soupalicious

Soupalicious ondersteunt deze actie van harte, zegt directeur Milco Aarts. “Dit zijn uiterst schrale tijden voor de voedselbanken. Er moeten veel meer monden gevoed vanwege corona. Maar er is veel minder voedsel dan normaal vanwege de succesvolle acties van supermarkten om voedselverspilling terug te dringen. Dus toen KSB belde, waren we direct enthousiast. Als
Soupalicious verdienen we hier geen cent aan, maar we gaan de hashtag #SoupporterVoedselbank absoluut maximaal promoten.’
Voor 1 euro sponsort u de voedselbanken met 1 liter koelverse soep. Ook nog eens gemaakt van kwalitatief, hoogwaardige reststromen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.