Nieuws

Hygiënische stelvoet met weegfunctie

Hygiënische stelvoet met weegfunctie

Morskate voegde onlangs de stelvoet met weegfunctie van Martin Levelling Components aan haar assortiment toe. Die leent zich voor industrieën waar het essentieel wegen van producten om de hoogste eisen aan hygiëne vraagt.

Hygiënische stelvoet met weegfunctie

De FLC3A stelvoet met een geïntegreerde weegcel met een weegcapaciteit tot 20.000 kg voldoet aan de 3-A certificering. “De combinatie van een stelvoet met een geïntegreerde weegfunctie maakt het mogelijk om de hoogte van machines en transportbanden te verstellen en tegelijkertijd het gewicht van het product te meten”, legt Roel Herink van Morskate uit.

De stelvoet beschikt met het oog op de hygiëne over een roestvast stalen voetplaat met een diameter van 120 mm. Naast gebruik van schroefdraad M12 tot M36 ontwierp de fabrikant een gladde stelvoet waardoor vuil zich niet kan ophopen. Dat draagt ook bij aan het verminderen van de water- en schoonmaakkosten. De FLC3A stelvoet is compatibel met alle Martin 3-A stelvoeten.

Gebruik

“De stelvoet vormt een e oplossing voor bedrijven die hun productieproces willen optimaliseren en willen voldoen aan de hoogste hygiëne-eisen”, aldus Roel Herink van Morskate. Het aflezen van de weeggegevens kan eenvoudig via de besturing van de aan te sluiten machines en/of op een meegeleverd scherm. De FLC3A kan aangesloten worden op elke gangbare PLC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.