Nieuws
Nauwkeurig rond laswerk met gebruikte lasrolstelling

U kunt voor het positioneren en roteren van cilindrische onderdelen van een industriële pomp lasrolstellingen ofwel rollenbanken gebruiken. Het kiezen van een effectieve positie en het instellen van een bepaalde rotatiesnelheid verhoogt de nauwkeurigheid van het lassen van buisvormige werkstukken. Iets wat bij het produceren van betrouwbare pompen in de procesindustrie goed van pas komt.

Lasrolstelling

Mach4Metal biedt lasrolstellingen in diverse formaten en gewichten. Daarmee komt het bedrijf tegemoet aan gebruikerswensen qua diameter van de werkstukken en het lasproces. Daarbij gaat het om compacte, lichtgewicht rollenbanken voor het positioneren en roteren van de ronde pompelementen. Maar u kunt ze ook gebruiken voor machines van enkele tientallen tonnen of meer dan honderd ton per sectie voor heel zware cilindrische werkstukken. De leverancier geeft u advies over welke specificaties van een lasrolstelling het best bij uw behoeften en wensen en laswerkzaamheden passen. Daarbij kijken ze naar diameter van het werkstuk, rotatiesnelheid, looprolbelasting en wensen als bediening via een voetpedaal of afstandsbediening.

Voordelen gebruikte machine

U kunt de ‘jonge’ lasrolstelling bekijken, laten demonstreren en eventueel meteen aanschaffen. Er liggen diverse, gebruikte machines op voorraad in Babberich. De leverancier brengt hem compleet met alle accessoires en bijbehoren naar de gewenste plek en installeert hem meteen gebruiksklaar.

Het lasrolstellingenaanbod varieert. Van Koike Aronson, Esab, A&N Welding tot aan Sartore. Bovendien bevat de voorraad vaak diverse materialen, zoals zacht staal, rvs, aluminium tot aan gepantserde staalplaat. Ook kunt soms voor de optie van positioneerapparatuur kiezen die gedurende het lasproces alles in goede banen leidt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.