Nieuws

Handelsmissie Mexico rondom water

Handelsmissie over water naar Mexico

RVO organiseert een handelsmissie naar Mexico. Van 5 tot en met 9 september 2022 begeleidt Special Water Envoy Henk Ovink de handelsmissie rondom water.

Mexico

Beleidsmakers in Mexico kijken op dit moment naar de relatie tussen water, energie en landgebruik. Hoe kunnen we het beschikbare water beter benutten en verdelen? Uiteindelijk moeten alle personen en organisaties toegang krijgen tot schoon water en aangesloten worden op waterzuivering. Slimme oplossingen in het watergebruik voor de land- en tuinbouw kan Mexico helpen bij zijn waterproblemen. Die sector gebruikt 70 procent van al het water daar. Het land biedt dus veel mogelijkheden voor Nederlandse organisaties die zich richten op waterconsultancy, research en watertechnologie.

Handelsmissie

Nederlandse ondernemers en organisaties die zich bezighouden met water kunnen meereizen.

Thema’s die aan de orde komen: waterbeheersing, drinkwater, afvalwaterbehandeling, waterzuivering, ‘nature based solutions’, water voor land- en tuinbouw (inclusief on-farm watertechnologie, irrigatie, waterbehandeling en -sanering, specifieke gewas- of veeteeltgerelateerde waterthema’s, bodemherstel en regeneratie).

De missie richt zich op belangrijke stakeholders in de watersector. U krijgt de mogelijkheid om regio’s te bezoeken die draaien om het thema dat u interesseert. Dat kunt u bij aanmelden aangeven. RVO maakt een programma dat past binnen deze thema’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.