Nieuws

Escape room Bosch Rexroth op Wots

Escape room Bosch Rexroth op Wots

Onder het motto ‘Unlock the future’ kunt u op de stand van Bosch Rexroth kennismaken met het besturingsplatform ctrlX AUTOMATION. Het bedrijf laat met een Escape Room de bezoeker de de toekomst ‘unlocken’.

Bosch Rexroth

Ervaar zelf de volledige openheid van dit besturingssysteem voor industrie 4.0 met de gloednieuwe ctrlX GAME. Ontdek Bosch Rexroth’s Connected Hydraulics die gebruikmaken van de kracht en intelligentie van de hydraulische technologie. En ervaar de next level mechatronica met het Smart MechatroniX-platform waarbij u componenten voor lineaire bewegingstechnologie met elektronica en software combineert.

Lezingen

Robotautomatiseringsbedrijf Robot ART gebruikt het modulaire besturingsplatform ctrlX AUTOMATION. Het zocht voor een standaard palletiseringssysteem naar een modern PLC met Rest API. Die vond het bedrijf in de ctrlX CORE en het ctrlX AUTOMATION platform. Willem van Dam (Robot ART) en Werner Knapen (Bosch Rexroth) vertellen tijdens een lezing op WoTS over het project, de samenwerking én de toekomstplannen vol innovaties. Op dinsdag 27 september 2022 van 15.25-15.50 uur.

Onderwijs

Voorafgaand, op dezelfde dag van 13-16.15 uur vindt een seminar plaats over onderwijs en de interactie met technische bedrijven. Daarin vertelt het bedrijf over de samenwerking met diverse onderwijsinstellingen voor voldoende instroom in technische opleidingen én hoe studenten te stimuleren te kiezen voor de techniek.

Student Discovery Tour

Samen met Feda en andere partners organiseert Bosch Rexroth onder het mom van ‘Boost your TECH-brain’ op 27 september ook nog de Student Discovery Tour. De tour biedt technische studenten de mogelijkheid om tijdens hun studie meer te weten te komen over het bedrijfsleven en de rol die zij daarin later kunnen vervullen.

Bosch Rexroth staat tijdens de WoTS in Hal 11, stand C076.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.